Om oss

Hem » Om oss
Arbetsledare och grundare Fausto Sango
IMG_0988

Götes Golvslipning grundades av Fausto Sango tillsammans med Ann-Britt Pettersson Sango som tillsammans byggde upp ett golvsliparföretag med främsta fokus på kvalité. Idag har Götes Golvslipning tre anställda och har etablerat långvariga samarbeten med byggföretag i Stockholm, Södertälje, Enhörna och Järna.

Om Götesgolvslipning
Götes Golvslipning är ett familjeföretag som etablerades 1992. Vi lägger fokus på att leverera hög kvalité och genom vår långa erfarenhet av golvarbeten ge kunden möjlighet att uppfylla sin vision. Efter 22 år i branschen får Götes Golvslipning 80% av sina uppdrag genom rekommendationer och nöjda kunder som anlitar oss på nytt. Detta är vi väldigt stolta över och kommer fortsätta arbeta för hög kvalité och kundnöjdhet.

Vi utför golvslipning och behandling av alla trägolv samt lägger nya parkettgolv eller plankgolv för både privatpersoner och företag. Vi kan även reparera skador som exempelvis vattenskador eller annan slitage.

Vi hjälper er att ge golvet ny lyster, en antikkänsla, en  mattare yta eller att lägga ett helt nytt golv efter önskemål.

Kontakta oss för mer information och prisuppgifter 

Jobbar hos oss
Freddy
Golvslipare
Freddy har lång erfarenhet av golvslipning och hans specialområde är ytskikt och behandling av golv. Inget lämnas åt slumpen när Freddy arbetar, han arbetar noggrant och metodiskt.
Washington
Golvslipare
Om golvet blivit skadat och det behöver repareras, är Washington er man för jobbet ! Han har öga för detaljer och är lösningsinriktad.
Felizia
Administratör
Felizia tar hand om all administration och stöttar Fausto i allt arbete som inte har med golv att göra. Hon är alltid glad och har ett tålamod av guld.